Steady IT Systeembeheer

Op deze pagina vindt u een overzicht van bedrijven waar wij een verregaande samenwerking en/of partnership mee zijn aangegaan. Mede hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Microsoft
sbpi_us_rgb_50Steady IT Systeembeheer is door Microsoft gecertificeerd als Small Business Specialist. Op basis hiervan leveren we Microsoft-producten voor werkplekken, servers en kantooromgevingen. Kwaliteit is gegarandeerd. www.microsoft.com

VMware
vmware_small_50VMware heeft Steady IT Systeembeheer erkend als professioneel partner. De producten van VMware passen we toe om hardware optimaal te gebruiken. Wij virtualiseren er de serveromgeving mee. VMware heeft zijn kracht ruimschoots bewezen en loopt op gebied van virtualisatie ver voor op zijn concurrenten.
www.vmware.com

SpamTitan
logoSteady IT Systeembeheer heeft SpamTitan gekozen als het middel in het gevecht tegen spam en virussen via de e-mail. Om dit te onderstrepen zijn wij wederverkoper van SpamTitan geworden. Hiermee kunnen wij een nog hogere service bieden door de korte lijnen met SpamTitan.
www.spamtitan.com

Laatste nieuws


Knab bank, onderdeel van Aegon, is bezig de online... lees verder >


Heineken heeft de ervaring en expertise van Steady... lees verder >


Irdeto heeft om de specialistische hulp van Steady... lees verder >

VMWare Authorized Consultant Microsoft Small Business Specialist

Bennebroekstraat 23 | 1507 LD Zaandam | t 075-789 06 40 | info@steadyit.nl