Steady IT Systeembeheer

Voor kantoorautomatisering in het midden- en kleinbedrijf houdt Steady IT Systeembeheer er een revolutionaire benadering op na. De traditionele manier van ondersteunen op basis van uurtje-factuurtje vinden wij niet goed genoeg meer. Er kan niet efficiënt en/of echt preventief gewerkt worden waardoor de beschikbaarheid van uw kantoorautomatisering minder is dan mogelijk. Onze ervaring is dat u hierdoor minder zekerheid heeft en meer zorgen.

Onze Steady Premium oplossing speelt hier naadloos op in. Wij bieden u de kans om meer zekerheid en minder zorgen te hebben. Door middel van vaste kosten zorgen wij er voor dat de verantwoordelijkheid voor het werken van uw kantoorautomatisering op de juiste plaats ligt. Mocht er iets mis gaan dan komen wij dat herstellen zonder dat u daar een extra rekening voor krijgt. Het kost ons geld, niet u! Als u het kostenplaatje van Steady Premium naast een reguliere systeembeheerder legt zijn deze vergelijkbaar met elkaar.

Wij kunnen u Steady Premium bieden door gebruik te maken van gestandaardiseerde hardware en technisch hoogwaardige oplossingen. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken en snel inspelen op problemen. Preventief onderhoud zorgt er voor dat uw apparatuur in topconditie en bedrijfzeker blijft.

Verzeker uzelf van een werkende kantoorautomatisering en bel ons!

Onze visie in één zin:

Uw kantoorautomatisering is het hart van onze organisatie, het moet kloppen!

Laatste nieuws


Knab bank, onderdeel van Aegon, is bezig de online... lees verder >


Heineken heeft de ervaring en expertise van Steady... lees verder >


Irdeto heeft om de specialistische hulp van Steady... lees verder >

VMWare Authorized Consultant Microsoft Small Business Specialist

Bennebroekstraat 23 | 1507 LD Zaandam | t 075-789 06 40 | info@steadyit.nl