Steady IT Systeembeheer

Steady IT Systeembeheer is gespecialiseerd in systeembeheer voor bedrijven tot 40 werkplekken. Wij zijn voorstander van systeembeheer voor een vaste prijs. Dit past alleen niet altijd bij uw behoefte. Om deze reden hebben wij 3 variaties in systeembeheer opgezet. Klik op de varianten voor meer informatie.

Steady Premium

Wij nemen de verantwoordelijkheid van uw kantoorautomatisering geheel op ons. Wij verzorgen alles, van hardware en licenties tot en met hulp in Word en papierstoringen in printers. Zelfs het uitvallen van hardware is afgedekt. Wij houden uw apparatuur continu in gaten op werking en begeleiden u graag bij aanschaf van hard- en software die specifiek zijn voor uw bedrijf. U betaalt een vast bedrag per maand voor het aantal werkplekken en server(s). U zult van ons geen extra rekening krijgen voor ondersteuning of advies.

Steady Basic

Wij controleren uw kantoorautomatisering op een aantal punten. We maken gebruik van uw huidige hardware daar waar dat mogelijk is. Onze bevindingen worden met u doorgenomen en, in samenspraak met u, daar waar nodig aangepast. Wij houden de basis van uw netwerk continu in de gaten en we verlenen onbeperkte ondersteuning op afstand. Meer dan 90% van de storingen en/of problemen zijn door ons op afstand op te lossen. U betaalt een vast bedrag per maand voor het aantal werkplekken en server(s). Bezoeken op locatie zullen op basis van nacalculatie gaan.

Steady Starter

Wij houden het belangrijkste onderdeel van uw kantoorautomatisering continue in de gaten: de server(s). Problemen aan de server(s) lossen we kosteloos op zolang dit op afstand mogelijk is. U betaalt een vast bedrag per maand voor het aantal server(s). Overige werkzaamheden vinden plaats op basis van nacalculatie. Dit is een uitstekende optie voor bedrijven die alleen op ons terug willen vallen als een probleem te ingewikkeld wordt. Wij zijn uw steun in ruwe tijden van falende computers en problemen.

VMware Health Check

Voor het periodiek controleren of uw VMware ESX omgeving wel optimaal gebruikt wordt, kunt u terecht bij Steady IT Systeembeheer. Wij controleren uw VMware farm met onze VMware Health Check. Met deze VMware Health Check wordt uw farm op een groot aantal punten onderzocht door onze VMware consultant. U krijgt een gedetailleerd rapport met bevindingen en adviezen.
Indien gewenst kan Steady IT Systeembeheer de adviezen uit het rapport doorvoeren en uw beheerders praktijkgericht opleiden.

Met de VMware Health Check van Steady IT Systeembeheer houdt u controle over uw VMware ESX farm en halen uw virtuele machines de hoogst haalbare performance!

Consultancy

Wij zijn op projectbasis beschikbaar voor diverse werkzaamheden waarvoor geen of te weinig expertise binnen uw bedrijf aanwezig is. Onze expertises liggen op het gebied van VMware ESX/Server/Virtual Center/vShield, Tivoli Storage Manager, IBM TotalStorage SAN produkten, Dell Compellent Storage Center, EMC vMAX / VNX Storage, IBM/Brocade Fibre Channel switches, netwerkbeheer, inrichting van netwerken, Citrix, Exchange, Lotus Notes, Sharepoint, Active Directory, Symantec Backup Exec, Symantec Anti Virus, beheer van Windows en Linux omgevingen en migratie trajecten.

Meer competenties zijn te vinden op onze LinkedIn pagina's:
https://www.linkedin.com/pub/bas-bahlmann/21/ab8/69a
https://www.linkedin.com/in/wouterbahlmann


Op de drie contractvormen zijn dezelfde reactietijden van toepassing. Wij delen storingen en problemen in verschillende gradaties in. Bij de hoogste prioriteit geldt een reactietijd van maximaal 4 uur. In de praktijk zullen we u, over het algemeen, direct helpen. Wij houden u te allen tijde goed op de hoogte van de status van een ondersteuningsverzoek. Wij vinden de communicatie met de klant zeer belangrijk in ons vak.

Laat u verrassen door onze prijzen, Steady Starter biedt al mogelijkheden vanaf € 250,- per maand. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden die wij voor u hebben.

Laatste nieuws


Knab bank, onderdeel van Aegon, is bezig de online... lees verder >


Heineken heeft de ervaring en expertise van Steady... lees verder >


Irdeto heeft om de specialistische hulp van Steady... lees verder >

VMWare Authorized Consultant Microsoft Small Business Specialist

Bennebroekstraat 23 | 1507 LD Zaandam | t 075-789 06 40 | info@steadyit.nl